pravo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prihláška pohľadávky do konkurzu

Vypisujem prihlášku pohľadávok do konkurzu. Mám jednu pohľadávku takú, že sme firme na ktorú bol vyhlásený konkurz robili službu v čase keď boli v reštrukturalizacii. Je nejaký rozdiel vo vypisovaní prihlášky k tejto pohľadávke? Ďakujem, prajem príjemný deň.
Vážená pani,

V zmysle § 120 ods. 4 zákona č. 7/2005 Z.z. citujem Ak súd počas reštrukturalizácie vyhlási na majetok dlžníka konkurz, prednostné pohľadávky, ak vznikli v súvislosti s prevádzkovaním podniku dlžníka počas reštrukturalizačného konania, sa v konkurze v nezabezpečenom rozsahu uspokojujú zo všeobecnej podstaty pred inými nezabezpečenými pohľadávkami.

Takúto pohľadávku prihlasujete na tej istej prihláške,ale vyznačíte poradie pohľadávky v časti poradie prednostná pohľadávka z reštrukturalizačného konania (§ 120 ods. 4 zákona).( kolónka 25a - hneď prvý štvorček vľavo. ) .

s pozdravom Grant.

Pravna pomoc | stály odkaz

Komentáre

  1. laon
    Hľadali ste možnosti financovania kúpy nového domu, výstavby, úveru na nehnuteľnosť, refinancovania, konsolidácie dlhu, osobného alebo obchodného účelu? Vitajte v budúcnosti! S nami je financovanie jednoduché. Kontaktujte nás, pretože ponúkame naše finančné služby za nízku a dostupnú úrokovú sadzbu 3% na dlhodobú a krátkodobú pôžičku, so 100% garanciou úveru, záujemca by nás mal kontaktovať pre ďalšie postupy získania úveru prostredníctvom: joshuabenloancompany@aol.com
    publikované: 22.10.2022 13:02:35 | autor: Joshua Benjamin (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014