pravo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rozvodové konanie

KOLKO STOJI ROZVODOVE KONANIE?JE MOZNE ROZVIEST AJ BEZ UCASTI NA SUDE?JE DOSTATOCNY DOVOD NA ROZVOD CASTE HADKY?S MANZELOM SI UZ NEROZUMIEME A UZ NEVIEME SA ANI NORMALNE POROZPRAVAT O PROBLEMOCH.ON TVRDI ZE SA NEVIE O VAZNYCH VECIACH SOMNOU BAVIT.KAZDY PROBLEM ZAMETIE POD KOBEREC A NAKONIEC TO VYUSTI PORIADNOU HADKOU.MNA TO UZ TAKTO NEBAVI.UBLIZUJEME SEBE A HLAVNE DETOM TAK SA INFORMUJEM CI TO JE DOSTATOCNY DOVOD NA ROZVOD.JE MOZNE PAPIERE NA ROZVOD ZISKAT NA INTERNETE?

Vážená pani,

rozvod sa uskutočňuje prostredníctvom súdu. Súd môže manželstvo na návrh niektorého z manželov rozviesť, ak sú vzťahy medzi manželmi tak vážne narušené a trvalo rozvrátené, že manželstvo nemôže plniť svoj účel a od manželov nemožno očakávať obnovenie manželského spolužitia. To či sú Vaše hádky dôvodom na rozvod musíte zvážiť Vy. Čo sa týka nákladov na rozvod toto je individuálne. Okrem súdneho poplatku si musíte zarátať náklady na advokáta, prípadne cestovné a pod. V súčasnej dobe nejestvujú oficiálne tlačivá na internete, ale pokiaľ si môžem dovoliť vysloviť svoj názor, tak rozvod je tak závažný zásah do života, že by som si rozhodne dal poradiť a napísať si to kvalifikovanou osobou. V prípade, ak sa domnievate , že to zvládnete sama, tak jestvujú vzory podaní dostupné v kníhkupectvách od rôznych autorov.

s pozdravom Grant


Pravna pomoc | stály odkaz

Komentáre

  1. prosim pomozte mi!
    prosim poradte mi co mam robit ak mi moj byvali priatel zobral nasu neplnoletu dcerku a bez mojho vedomia poziadal o zverenie dietata do jeho starostlivosti,pricom som o nocom nevedela,nedosiel mi ani ziadny papier od sudu.moj byvali priatel bol policajt tak s takymito podvodmi nema problem.uz dlhsiu dobu ma bijaval,dokonca aj nasu maloletu dcerku,2x ma napadol a skoncila som v nemocnici,ohlasila som to aj na policii,ale on sa stoho vyvliekol,bol alkoholik a dodnes m¨nim je,o malej nemam ziadne informacie.prosim poradte mi co mam robit!!!!! PROSIM dakujem.kristina
    publikované: 13.02.2009 23:08:38 | autor: malilinka112 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ROZVODOVE KONANIE
    PODALA SOM O ROZVOD A S MANZELOM NEZIJEM VYSE POL ROKA.dIETA JE PRI MNE,LEBO MANZEL NAS OPUSTIL PRE VAZNU ZNAMOST.CHCEM SA SPYTAT,KED SA MI S NIM NEDA SKONTAKTOVAT A NEZIJE KDE MA TRVALY POBYT CI NAS SUD MOZE ROZVIEST BEZ MANZELOVEJ PRITOMNOSTI A CI BUDE MAT AJ POSTIHY FINANCNE MANZEL,KED MI NEPLATI NA DIETA.
    publikované: 14.04.2010 17:11:22 | autor: MILKA (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014